Toffee puding

Midagi tõeliselt magusat tõelisele magusasõbrale.

VALMISTAMINE:
1) Leota datlid eelnevalt kuumas vees 15 minutit, siis hakki ja sega kokku aprikooside ja kuivatatud kirssidega.
2) Lisa konjak ja kaneel, sega läbi ja lase 15 minutit seista.
3) Eraldi kausis sega jahu, küpsetuspulber ja suhkur. Vala kuivatatud marjade segu jahusegusse, lisa üle jäänud toorained. Sega hästi läbi ja jaota lusikaga väikestesse vormidesse ja kata nad fooliumiga.
4) Eelnevalt soojenda ahi 180°C ja kui valmis, siis pane vormid ahju panna, seejärel alanda temperatuur 160°C, lisa vormide alla anum kuuma veega ning küpseta 1h.
5) Samal ajal eelnevalt kuumas vees leotatud datlid kalla koos veega blenderisse ja blenderda kuni saad siidise karamelli värvi kreemi.
6) Võta pudding ahjust välja, eemalda foolium ning kata kreemiga.
7) Pane 15 minutiks veel ahju.
8) Serveeri 6-le inimesele.

kuivatatud dattel180 g
kuivatatud aprikoos10 tk
kuivatatud kirss100 g
õunapüree4 sl
sidrun1 tk
tume siirup2 sl
nisujahu (toortatar sobib ka)50 g
kaneel1 tl
küpsetuspulber2 tl
kookossuhkur80 g
riivitud sai66 g
konjak80 ml
Aquafaba ehk kikerherne vedelik3 sl
Kate (karamell):
kuivatatud dattel 270 g
vesi162 g

Et midagi ei jääks kahe silma vahele!