Röstitud köögiviljade ja kreemise mooniseemnekastmega kerge sügisene pastasalat maitseb suurepäraselt nii sooja kui ka külmana.
Kogus: 6
VALMISTAMINE.
- Eelsoojenda ahi 200 kraadini.
- Tükelda kõik köögiviljad ja pane ahjupannile. Lisa oliiviõli ja sool ning sega köögiviljad läbi.
- Küpseta köögivilju ahjus 20-25 minutit või kuni bataat on pehme ja muud köögiviljad pruunikad.
- Samal ajal keeda pasta.
- Järgmisena valmista kaste: pane kõik koostisosad kaussi ning vispelda korralikult läbi. Maitse ja vajadusel lisa mõnda koostisosa juurde.
- Kui köögiviljad on valmis, võta need ahjust ja lase paar minutit jahtuda.
- Pane pasta suurde kaussi, vala peale köögiviljad ja kaste. Sega korralikult läbi.
- Serveeri kohe või hiljem külmalt.