Rosmariini-küüslaugu oasupp

Imeliselt lihtne rosmariini-küüslaugu oasupp vajab vaid kaheksat koostisosa, et saada kausitäis rikkalikku maitset!

Kogus: 4

VALMISTAMINE:

  1. Kalla üks oapurk koos vedelikuga kannmikserisse ning blenderda see ühtlaseks. Ülejäänud kaks purki ube kurna ja loputa.
  2. Haki küüslauk, lisa supipotti oliiviõli ja prae umbes minut aega keskmisel kuumusel.
  3. Kalla potti oapüree ja kurnatud oad, puljong, rosmariin, tüümian, paprikahelbed ning pipar. Sega supp korralikult läbi.
  4. Kata pott kaanega ning lase supil keema tõusta. Seejärel keera kuumus madalamaks, võta kaas pealt ning lase supil vaikselt podiseda 15 minutit seda aeg-ajalt segades.
  5. Kui soovid paksemat ja kreemisemat suppi, võid seda saumikseriga otse potis veidi blenderdada. Maitse suppi ning lisa vajadusel soola.
  6. Serveeri krõbedate saiakuubikutega. Naudi!
oliiviõli2 spl
küüslauguküüs4 tk
valged oad3 x 425 ml purki
köögiviljapuljong2 tassi
kuivatatud rosmariin1/2 tl
kuivatatud tüümian1/4 tl
paprikahelbed1 näpuotsatäis
sool ja piparmaitse järgi

Et midagi ei jääks kahe silma vahele!