Roheline karri

Roheline karri on nii mahlane ja terav ning üks uskumatult ilus roog!

Neljale

  1. Kuumuta poti põhjas õlis peeneks hakitud sibul klaasjaks. Lisa hakitud küüslauk, noa seljaga tambitud sidrunhein, laimi lehed ning jahvatatud vürtsid. Sega, kuniks kuumus köögi mõnusate aroomidega täidab ning lisa karripasta, sojakaste ning mõne hetke pärast puljong. Seejärel vala juurde kookospiim ning lase keema tõusta.
  2. Kui karripõhi on potis maitserikas, võta välja laimi lehed ja sidrunheinad ning vala kõik blenderisse. Lisa mõned lahked peotäied värsket spinatit, ning mikserda ühtlaseks.
  3. Vala erkroheline segu uuesti potti ning nüüd poeta potti õisikuteks nopitud brokoli ning 5 min hiljem edamame oad, riisinuudlid ning veel värskeid spinati lehti. Poolita üks laim ja poeta poolik karripotti.
  4. Serveeri värske laimi, koriandri, vürtsbasiiliku, mündi ja peterselli lehtedega. 
Õli
Sibul1
Küüslauguküüs2
Sidrunhein2
Kaffir laimi leht4
Santa Maria kurkum0,4 tl
Santa Maria jahvatatud ingver0,4 tl
karri0,4 tl
Santa Maria roheline karripasta0,3 purki
Santa Maria kivisool
Köögiviljapuljong500 ml
Laim0,5
Beebispinat50 + 50 g
Santa Maria riisinuudlid0,5 pakki
Brokkoli200 g
Edamame oad (külmutatud)250 g
Serveerimiseks: laim, kimp erinevaid ürte (petersell, koriander, kress, münt, basiilik, spinat)

Et midagi ei jääks kahe silma vahele!