Turgutav superjook kuldne piim on algavaks sügishooajaks ideaalne viis, kuidas end terve ja tugevana hoida. Joo piima kuumalt, kasuta kohvi peal või lisa sortsuke hommikupudrule. Nipp: kui lisad juurde ka killukese kookosõli, saab piim vähe rammusam ning nii imenduvad vürtside tervislikud omadused kehas veel paremini. Olgem terved!
- Vala väiksesse potti kaerapiim vürtside, kookosõli ja magustajaga.
- Vispelda kõik ühtlaseks ja lase piimal vaikselt keskmisel tulel kuumaks tõusta, ent ära seda keema lase. Kui piim on kuum, siis vispelda segu pidevalt 4 minutit.
- Maitse ja lisa soovi korral juurde veel ingverit, kardemoni või kurkumit, kui soovid piima veidi vürtsisemana, või siis magustajat, kui soovid magusamat. Võid lasta kaane all paar minutikest tõmmata.
- Vala klaasidesse, puista soovi korral peale kaneeli või lisa jookidesse kaneelipulgakesed ning serveeri võimalusel kohe, sest värskelt ja soojana on piim kõige kasulikum.
- Võid piima varuda ka klaasist pudelitesse ja külmikus hoida. Enne tarvitamist soojenda pliidil üles.