Juustune tomatipirukas

Kõigi lemmik lahtine pirukas, ime maitsev ja valmib kiirelt.

1. Laota pärmi-lehttaigen ahjuplaadile sulama.
2. Lõika kirsstomatid pooleks ja pigista peos tühjaks, pane taignale peoga riivjuustu, seejärel laota taignale, tühjaks pigistatud kirsstomatid, õhukesed kollase tomati viilud, punase sibula viilud ja tükeldatud basiilik. Kõige peale läheb järele jäänud riivjuust ja feta juust.
3. Pane pirukas umbes 30. minutiks pöördõhuga ahju.
4. Kui pirukas on valmis, lisa basiiliku lehti ja balsamicot.

taimne pärmi-lehttaigen500 g
punased kirsstomatid300 g
kollane tomat1
punane sibul1
taimne riivjuust250 g
taimne feta juust200 g
basiilik1 peotäis
balsamico

Et midagi ei jääks kahe silma vahele!