Chia puding kookospiima, rohelise pipra siirupi ja mangotükkidega

Kardemon ja mango mängivad koos hästi, roheline pipar teeb omi trikke ning chia paisub kookospiimas mõnusaks kreemiseks magusroaks.

Retsepti autor on Chefs for Change saadik Maru Metspalu.

Neljale

  1. Sega kausis kookospiim, 4 spl suhkrut või agaavi siirupit, jahvatatud kardemon ning chia seemned. Lase segul mõned tunnid paisuda ning tõsta nelja kaussi.
  2. Kuumuta pisikeses potis vesi, suhkur, sool, 1 spl rohelisi piprateri ning laimikoore laastud. Keeda 10 minutit, siis lisa potti värsked või külmutatud mangotükid. Kuumuta mõned minutid.
  3. Serveeri puding mango ja rohelise pipra siirupiga. Soovi korral puista värvikamaks tulemuseks üle külmkuivatatud vaarikate puruga.
Santa Maria kookospiim400 ml
Santa Maria jahvatatud kardemon0,3 tl
Chia seemned75 g
Suhkur4 +4 spl
Vesi200 ml
Santa Maria roheline terapipar1 spl
Santa Maria kivisool
Laim1
Mango1
Soovi korral serveerimiseks: külmkuivatatud marjade tolm

Et midagi ei jääks kahe silma vahele!